de Molenbeekse nachtbrakers trekken er weer op uit op 16 juni!

dinsdag 05 juni 2012
Terug naar overzicht

de Molenbeekse nachtbrakers trekken er weer op uit op 16 juni!

Bedoeling van de 'Molenbeekse Nachtbrakers' is om telkens een ander stuk van de gemeente te leren kennen met een boeiende blik voor en achter de schermen. Dit jaar gaan de nachtbrakers door op Bloomsday, de dag waarop Leopold Bloom, de hoofdfiguur uit James Joyce’s onnavolgbare roman Ulysses, rondwandelt in de Ierse hoofdstad.

Wij kiezen dit jaar voor de buurt ten westen van het Weststation, het zogenaamde 'Nieuwe Molenbeek'. We wandelen door het Marie-Josépark en lopen voor een stuk langs het traject van de vergeten en verdoken Molenbeek, het beekje dat tenslotte de naam gaf aan onze gemeente!

Onze tocht voert ons, zoals elk jaar, langs kunstprojecten, bouwprojecten en caféprojecten. Dit laatste letterlijk, de wandeling wordt afgewisseld door de nodige caféstops en er wordt eten voorzien.

Beginnen doen we om 18 uur stipt aan metrostation West-Station (voor de ingang). Het einde is verwacht voor middernacht.

Inschrijven kan per mail aan: Stefan Moens, curieus.molenbeek@curieus.be en door 15 euro over te schrijven op rekening 523-0802574-71 van curieus Molenbeek.

Wanneer? zaterdag 16 juni 2012 om 18u
Waar? Metrostation West-Station (voor de ingang), Ninoofsesteenweg, Molenbeek
Prijs? € 15
Info? Stefan Moens, curieus.molenbeek@curieus.be

Hopelijk kan je er bij zijn! Ook buren, familie en vrienden zijn welkom dus aarzel niet deze uitnodiging door te sturen.