Den Tiercé van sp.a.

vrijdag 18 augustus 2006
Terug naar overzicht

Den Tiercé van sp.a.

Het is stilaan de traditie geworden. Zoals de afgelopen drie verkiezingen staan er opnieuw drie kandidaten op de Lijst van de Burgemeester voor de komende verkiezingen: Jean-Claude Mertens, Veerle De Gryse en Jef Van Damme


De keuze voor de Lijst van de Burgemeester (LB) is echter op meer gebaseerd dan enkel traditie.

Het is een bewuste keuze voor een beleid dat de laatste jaren zichtbare vruchten heeft afgeworpen. Iedereen die regelmatig in Molenbeek rondloopt kan het met zijn eigen ogen vaststellen: heel wat wijken hebben de laatste jaren bijvoorbeeld een echte gedaanteverwisseling ondergaan. Ten goede!

De bilan van dat beleid is goed samengevat in het programma van de LB.

Bovendien kan de sp.a, als enige Nederlandstalige partij in de meerderheid wel degelijk een verschil maken. Wij geloven dat we de gemeente beter van binnenuit mee helpen veranderen dan door oppositie te voeren. Daarom gaat sp.a Molenbeek ook deze keer voor een deelname aan het volgende bestuur.

Dat wil echter niet zeggen dat wij op alle vlak op één lijn zitten met de Burgemeester, wel integendeel. De sp.a Molenbeek vindt dat er nog veel te verbeteren valt in Molenbeek. Getuige daarvan is ons
eigen programma. Wij willen dan ook expliciet een aantal eigen accenten leggen en zeker de Nederlandstalige stem in Molenbeek blijvend laten horen.

Geef den Tiercé een kans!