Foto-expo Brusselse Kanaalzone in Kaaicafé

woensdag 02 november 2011
Terug naar overzicht

Foto-expo Brusselse Kanaalzone in Kaaicafé

Op dinsdag 15 november om 19u gaat de foto-expo over de Brusselse Kanaalzone van start. In het Kaaicafé op het Sainctelettesquare zijn foto’s te zien over wat bewoners van deze Kanaalzone vinden van hun woonomgeving, wat hun dromen zijn, en wat hun verhaal is. Na de vernissage is de foto-expo nog te bewonderen tot 24 november.

Om de verhalen van de bewoners te leren kennen via foto’s, organiseerde Curieus een fotowedstrijd. De inzendingen vertellen een dubbel verhaal: de foto’s vormen enerzijds een aanklacht tegen de gemiste kansen en er spreekt anderzijds een groot verlangen uit over wat het kanaal kan zijn.

Het resultaat van de wedstrijd kan u bewonderen op deze verrassende expo over de Brusselse kanaalzone. De winnaars worden tijdens de vernissage bekend gemaakt.

Wilt u aanwezig zijn op de vernissage? Bevestig vóór 4 november via elke.plancke@curieus.be of 02/504.91.91

De foto-expo is na de vernissage nog van 16 november tot 24 november van maandag tot vrijdag te bekijken tussen 11u en 20u30 in het Kaaicafé. Ook voor en na de voorstellingen in het Kaaitheater zal de foto-expo toegankelijk zijn.