Lijst van de Burgemeester: Moureaux trekt, Jef Van Damme op 5

dinsdag 19 juni 2012
Terug naar overzicht

Lijst van de Burgemeester: Moureaux trekt, Jef Van Damme op 5

Vandaag werd de Lijst van de Burgemeester, bestaande uit PS Molenbeek, sp.a Molenbeek en enkele onafhankelijken, bekendgemaakt. Lijsttrekker is huidig burgemeester Philippe Moureaux. Op de 5e plaats staat de eerste sp.a-er, huidig schepen van Mobiliteit en Nederlandstalige Aangelegenheden Jef Van Damme.

Vandaag werd op een persconferentie de Molenbeekse Lijst van de Burgemeester bekend gemaakt, de lijst waarmee PS, sp.a en enkele onafhankelijken in oktober in Molenbeek naar de gemeenteraadsverkiezingen trekken.

sp.a heeft 5 kandidaten op de lijst. Schepen Jef Van Damme staat op de 5de plaats, lid van het OCMW bureau Tania Dekens de 10de plaats. Op de 18de plaats staat filmmaker Hassan Rahali, op 30 Sandra Noben en op 40 Sylvie Aerts.

De lijst telt in totaal 45 kandidaten, wordt getrokken door burgemeester Philippe Moureaux en geduwd door voormalig Rode Duivel Michel De Wolf.

Jef Van Damme: “Het bilan van de afgelopen jaren is goed, we hebben veel kunnen verwezenlijken met het huidige bestuur. Alleen op het vlak van netheid vind ik dat onze gemeente er serieus is op achteruit gegaan. En dat is nu net een bevoegdheid van onze liberale coalitiepartner. Hier moeten we als socialisten de komende jaren volop op inzetten.”

Voor de lijst van de kandidaten: klik hier.