Molenbeekse Nachtbrakers op 24 juni

woensdag 15 juni 2011
Terug naar overzicht

Molenbeekse Nachtbrakers op 24 juni

Reeds voor de achtste keer organiseert curieus Molenbeek op vrijdag 24 juni 2011 een 'Molenbeekse Nachtbrakers' door nachtelijk Molenbeek.

Bedoeling van de 'Molenbeekse Nachtbrakers' is om telkens een ander stuk van de gemeente te leren kennen met een boeiende blik voor en achter de schermen. Dit jaar gaan de nachtbrakers door op vrijdag 24 juni 2011, Sint-Jansnacht en dus ook een speciale dag voor Sint-Jans-Molenbeek.

Dit jaar is de grenszone met de gemeente Anderlecht aan de beurt, de wijk tussen het vernieuwde West-Station en de Ninoofse Poort. Op onze tocht doen we onder meer drankencentrale Cinoco, art deco sociale woonproject Court St-Lazare en de MIVB stelplaats in de Birminghamstraat aan. Onze tocht voert ons, zoals elk jaar, langs kunstprojecten, bouwprojecten en caféprojecten. Dit laatste letterlijk, de wandeling wordt afgewisseld door de nodige caféstops en er wordt eten voorzien.

Beginnen doen we om 18 uur stipt aan metrostation West-Station (voor de ingang). Het einde is verwacht voor middernacht, al kunnen enthousiastelingen natuurlijk steeds langer doorgaan.

Inschrijven kan door een berichtje aan Jan Schaerlaekens, jan.schaerlaekens@gmail.com en door 15 euro over te schrijven op rekening 523-0802574-71 van curieus Molenbeek.

De Nachtbrakers blijken ook elk jaar een leuke gelegenheid om nieuwe mensen mee te brengen, nieuwe bewoners 'in te wijden', nieuwe kennissen op te doen. Aarzel dus niet om deze uitnodiging te forwarden naar mogelijks geïnteresseerden!

Hopelijk tot dan!